Mercedes-Benz C-Klasse: Bij koude motor vreemd geluid

Bouwjaar: 2002

Wie kan mij verder helpen? Mijn mercedes C200 kompressor maakt een vreemd geluid bij een koude motor, het is alsof de uitlaat lekt. Ik heb de uitlaat helemaal gecontroleerd hier was niets aan te zien! Het geluid komt bij de kompressor vandaan, heb deze gedemonteerd maar ook hier was niets aan te zien.
MVG Bram

bram1412

Geplaatst door bram1412 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo Bram,
afhankelijk van de uitvoering kan het zijn dat je een luchtpomp hoort (ongeveer 2 minuten bij koude start). ik ben bang dat het hier toch gaat om uitlaat gas lekkage, deze motoren willen graag bij koude start lekken bij/in het uitlaatspruitstuk, tussen de flens en de pijp direct bij de cyll kop.na een korte periode van warmdraaien zetten de pijpen uit en dichten ze wel goed af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.