Mercedes-Benz C-Klasse: mee draaien fan bij ca 45 graden

Bouwjaar: 2005

Mijn auto kent problemen met de koeling dit schijnt meer voor te komen Hij is pas geleden naar de dealer geweest voor de koel problemen afgelopen week was het s'morgens 7 graden de temperatuur meter kwam niet boven de 60 graden op een traject van 27 km die ik elke dag rij. met hoog zomerse temperaturen komt hij ook niet hoger dan 75 graden De dealer heeft vervangen de webasto kachel deze was doorgebrand en een regelaar voor de fan want deze draaide bij de start al. Maar naar het vervangen van deze onderdelen begint de fan te draaien bij ca 45 graden wat eigelijk niet gebeuren mag. Het motor management geeft geen fout weldingen, Het is een cdi 220 van Mei 2000 met 160000 km gelopen en voorzien van chiptuning heeft dit invloed Ik rj nu rond met een radiateur voorzien van een gedeelte piepschuim om het blok wat warmer te laten worden. De garage zegt dat het misschien aan het management maar durft dit niet met zekerheid te zeggen (ca 1400,00 euro) om het uit te proberen met geen zekerheid wie herkent deze problemen en zijn er oplossingen.

A.J.J.Leijen

Geplaatst door A.J.J.Leijen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arnold690 (0) PRO, 18 jaar geleden

Thermostaat al eens vervangen?

A.J.J.Leijen (0), 18 jaar geleden

ja ik heb er een nieuwe ingezet en 2 weken later de dealer nogeens dit leverde geen bevredigend resultaat.

mb-man (0) PRO, 18 jaar geleden

ik zou eens beginnen met die chip tuning rotzooi eruit te halen , heb hier al veel problemen mee gezien

A.J.J.Leijen (0), 18 jaar geleden

Al gedaan geen resultaat

Digicar (0) PRO, 18 jaar geleden

Een c220 CDI geeft met een goede chiptuning geen problemen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.