Mercedes-Benz C-Klasse: klimaat control leidt eigen leven.

Bouwjaar: 2001

heb hier een mercedes-benz W203 320 en heb een probleem met de klimaat control hij leidt namelijk een eigen leven. De kachel blaast zowel koud als warm en de kachelmotor blaast dan wel en dan niet en blaast zelfs als de auto van contact af is. Heeft iemand dit probleem ooit gehad, zo ja wat was de oorzaak. Ik heb zelf het vermoeden dat de weerstand van de kachelmotor stuk is.

m.v.g. jan

jan4905

Geplaatst door jan4905 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo Jan
ik zou bij een dealer even navragen of ze willen checken of er nog KDM akties op jouw auto open staan, het klinkt verdacht veel op een probleem wat in de eerste serie 203,s gezeten heeft en waar een terugroep aktie op geweest is,als er geen akties open staan is de regeleenheid verdachte nr 1(regeleenheid zit in bedienings paneel)

jan4905 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb de regeleenheid en de kachelmodule vervangen en nog steeds de storing. ik heb hem al 3x uitgelezen en nu geeft hij verkeerde waardes aan van de multifunktionsensor en sonnensensor. ben nog druk aan het meten.

mvg. jan

jan4905 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb het probleem gevonden het was de zonnesensor deze zit in de motorkap. rene bedankt voor het meedenken.

mvg.jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.