Mercedes-Benz C-Klasse: tempomaat

Bouwjaar: 2001

hoe moet ik de tempomaat gebruiken op mijn mercedes c 200 cdi?ik heb het al geprobeerd bv indrukken en dan los laten werkt niet naar links recht ook niet kan iemand mij helpen? danku

tuli

Geplaatst door tuli (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Autobedrijf Luik B.V. (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je een handleiding hebt, lees die eerst even. Daar staat alles heel duidelijk in zelfs met plaatjes.

tuli (0), 18 jaar geleden

maar ik heb die niet Marcel bedankt voor u snelle antwoord heb jij zo een handleiding of een website waar je dat ziet danku

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

handel omhoog is versnellen los laten is dan laatste snelheid vasthouden, naar beneden is langzamer,naar voor is uit ,naar je toe is laatste snelheid weer oppakken,koppeling of rem bedienen is uit, indrukken van de handle is speed limmitter aan naar boven versnellen, bij gebruik speedlimmitter moet je gas blijven geven, de tempomaat funktie werkt dan niet, als het lampje op de hanle aan staat wil dat zeggen dat de speed limmitter aan staat.

tempomaat werkt pas boven de 50km/uur

tuli (0), 18 jaar geleden

bedankt rene voor je snelle antwoord ik zal het eens proberen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.