Mercedes-Benz nieuw type 109 CDI: bonk l voor

Bouwjaar: 2004

109 cdi als je over een drempel rijdt met gemidelde snelheid hoor je voorin met name links voor een harde bonk wie heeft daar ervaring mee wij kunnen niets vinden wat niet in de haak zou zijn gr jan

Jan5006

Geplaatst door Jan5006 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kokmeijer (0), 19 jaar geleden

het zou best kunnen zijn dat je voorwielophanging los zit dit had nl een collega van mij ook die rijd net als ik nog een 108 dus ik zal er maar eens even naar laten kijken als ik jou was dit kan toch best wel gevaarlijk zijn groetjes marcel

rob9930 (0), 19 jaar geleden

Is dit probleem niet bekend bij dcnl?

biker1273 (0), 19 jaar geleden

Ik denk dat antwoord al wel bekend is, maar zie hier nog niets staan.
Veerpoten voor bij de 639 Vito is een bekend probleem bij de dealers.
Meld je bij de dealer en afhankelijk van het chassisnummer, worden de poten compleet vervangen.
Dit onder GARANTIE !!!

Dennisvito (0), 19 jaar geleden

Hoi,

het probleem is bekend bij dcnl. Alleen, ze weten nog niet echt wat ze er mee aan moeten. De veerweg van de schokbrekers is te kort. In Duitsland zeggen ze dus gewoon keihard dat Nederland de drempels maar weg moet halen. Er zijn wel andere veerpoten, maar dat is meer tegen het kraken als je stuurt. Deze lagers zijn overigens ook gewoon los te krijgen....bij de dealer althans.

pielie (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoi,

De uitleg van Dennis Schaap is nin of meer waar. Wat is gemiddelde snelheid? Kan men bij de dealer app. afstands-schijven in de veerpoten laten monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.