Mercedes-Benz C-Klasse: Brandstofdruk daalt na afzetten motor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.0 V8

Auto start moeilijk waneer de motor een tijd uit is geweest. Een paar keer contact aan en uit dan start ie prima. Drukmeter aangesloten en de meter laat zien dat de druk in ongeveer 5 minuten terugloopt naar 0. Geen brandstoffilter buiten de tank gevonden. Aan de linkerzijde van de tank zit een vlotter met een paar buizen erop, Is dit misschien de drukregelaar? Kan deze defect zijn waardoor de druk terugloopt?

ptrustfull1

Geplaatst door ptrustfull1 (50) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 8 jaar geleden

Is de drukregelaar op de brandstofgalerij niet lek.
In principe blijft er wel druk op staan , maar na verloop is dit wel gedaald en zou de brandstofpomp dat makkelijk in 1x op druk moeten krijgen.
Wat is de brandstofdruk na 1x op contact ?

ptrustfull1 (50), 8 jaar geleden

op de rail bij de injectors vind ik geen drukregelaar. op dit systeem zit er ook geen retourleiding. Het enige spannende eat een drukregelaar kan zijn zit in de tank

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.