Mercedes-Benz C-Klasse: lucht in brandstof systeem

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320 cdi

er zit lucht in het brandstof systeem,auto slaat alleen maar goed aan als ik de brandstofpomp in de tank een geruime tijd laat draaien en totdat die vanzelf stopt dan zijn er geen problemen,dit probleem komt alleen maar voor als ik de auto smorgen's start,een maal gelopen heb ik de hele dag geen problemen,ik hoor ook als ik de branstofpomp laat draaien dat er lucht door de leidingen loopt,heb alle leidingen na gelopen maar zie geen lekage,is er ergens een o-ring kapot? dit word erger naar mate de buiten temperatuur daald,heb het vermoeden dat er iets krimpt en er dan lucht bij komt,maar weet niet waar het zou kunnen zitten,is er iemand die een schema tekening heeft van het brandstof systeem? heb ook alle retour leidingen en aansluitingen bekeken maar kan niks vinden alles is droog en er zitten geen zweet plekken.Als de brandstofpomp draaid hoor ik de lucht door heel de leiding gaan na een tiental seconden hoor ik niks meer en kan ik gewoon starten zonder enkele problemen.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ron001 (0), 8 jaar geleden

Geen lekkage in het pers/retour deel dan zuigt hij valse lucht aan bij de aanzuig van de pomp. Kan gewoon niet anders immers de druk is na je (opvoer)pomp hoger dus dan zou je lekkage moeten zien als er een lek in het opvoerdeel naar je filter/hogedrukpomp zou zitten.

flow (0), 8 jaar geleden

dank voor je reactie! ja precies,kan niet anders dus zit er een lekkage al bij het begin van de pomp,dadelijk even kijken of er gaten onder de achterbank zitten en of ik er bij kan komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.