Mercedes-Benz 200: brandstofprobleem

Bouwjaar: 1995

C 200D 500.000 km ik heb als mijn auto een paar uur stil staat lucht in de brandstofleiding die loopt vanaf een zwart "dingetje" thv de linker achterzijde van de motor naar het brandstoffilter. Na lang doorstarten slaat hij uiteindelijk wel aan. alle O-ringen van de brandstofleidingen zijn al een paar maanden geleden vervangen. Het probleem doet zich voor sinds een paar dagen. Wie weet waar ik moet zoeken.
Het probleem doet zich niet voor bij een volle tank. Vanaf het moment dat de tank half leeg is doet het probleem zich voor.

WRV

Geplaatst door WRV (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

DJ_DOUBLE_U (0) PRO, 18 jaar geleden

indien het een filterhuis is met prefilter is het mogelijk dat er een barst is in het filterhuis.
Er zijn ook veel problemen met de overloopleiding in brandstoftank. de 2 vlotters demonteren en zwarte overlooplleiding controleren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.