Mercedes-Benz 200: ruitenwisser werkt niet

Bouwjaar: 1986

hallo,

Ik ben momenteel bezig met een mercedes 200 diesel station uit 1986 maar de ruitenwisser werkt helemaal niet. Als ik m op interval zet hoor ik het relais inschakelen maar hij gaat niet op en neer. Nou heb ik de ruitenwissermotor eruit gehaald maar die werkt wel goed. Nou is mijn vraag waar kan het aan liggen.

pieter111

Geplaatst door pieter111 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

mechanisme uit elkaar hale en goed smeren. gaan wel eens vast vastzitten.

janus5151 (0) PRO, 18 jaar geleden

probeer het eens mee te helpen door er een beetje mee te trekken als ie aan staat.of het mech te bewegen zonder motor
misschien is je spoel wel gesmolten en zit er geen fut meer in

pieter111 (0), 18 jaar geleden

kan het niet aan het relais liggen

Bram1418 (0) PRO, 18 jaar geleden

meestal toch het mechanisme, de ruitenwisser van een w124 gaat ook omhoog en omlaag misschien is die cylinder uitgedroogd, probeer het eerst met wd 40 gangbaar te maken en daarna invetten, zit aan het begin van de ruitenwisser arm

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan ook aan je zekering liggen door vuilaanslag, probeer eens een nieuwe zekering.Kijk de zekering hoeft niet doorgebrand te zijn maar hij geeft ipv 10 amp maar 5amp, snapje. Ik heb dit laatst gehad met de schuif/kanteldak, je hoorde de motor aanslaan maar de dak ging niet open. Volgens de dealer stuurapparaat , relais, stuk. Maar het was de zekering.MVG.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.