Mercedes-Benz C-Klasse: c220 cdi 2003 slaat slecht aan

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 cdi

Slaat niet direct aan bij koude start, moet even doorstarten. Bij warme motor duurt het iets korter voordat hij aanslaat.

Wim1949

Geplaatst door Wim1949 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Luiehond (0) PRO, 17 jaar geleden

Is er toevallig net een beurt uitgevoerd? Dan wil de afsluiting van je brandstoffilter wel eens lekken, valse lucht, waardoor hij slecht start, hoe is de gloeierij? Maakt het verschil of je hem een dag laat staan, of een uurtje? Kortom, verklaar je nader....

Wim1949 (0) PRO, 17 jaar geleden

geen beurt, gloeilampje werkt en blijft uit na aanslaan, net gestart, slaat aan na 'n paar seconden. Eerder direct aanslaan bij starten, bij koude start rond nul graden duurt het langer voordat hij aanslaat.

Verlintje11759 (0) PRO, 17 jaar geleden

Even checken of er wel druk opgebouwd wordt in het commonrail systeem.
Afdichting van raildruksensor achteraan op motor gaat wel eens lekken met het
vernoemde probleem als gevolg.

remy (0) PRO, 17 jaar geleden

test de gloeispiralen maar eerst
als de leidingen nergens lekken eerst de injectors controleren op inwendige lekkage daarna zoals al gezegd was drukregelventiel (dichtingen) en als laatste de pomp pas maar als wagen slecht start toch vaak dat de injector de fout is hoor

Wim1949 (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb rep.setje besteld voor drukventiel achterop, om mee te beginnen, ik houd u op de hoogte, Wim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.