Mercedes-Benz C-Klasse: C220 Cdi bj 2000 oude type alarm gaat spontaan af origineel

Bouwjaar: 2000

We hebben een mercedes c220 cdi elegance selection (oude type nog). Er zit origineel een klasse 3 alarm op en de sleutels zijn van die dikke lasersleutels.

Op de raarste momenten gaat de alarm af. Soms gebeurt er een maand niks en dan is het elke dag raak. We controleren dan alle deuren en deursensoren en achterklep. Open en dicht. Na een aantal keer lukt het om m stil te krijgen. Zodra je de deuren dicht gooit met afstandsbediening gaat het alarm af. Soms gaat die ook af als die gewoon een aantal uur heeft gestaan spontaan af. Dan weer alles checken. Soms zijn we redelijk lang bezig.
Is de alarm gekoppeld aan de computer zodat mercedes gelijk kan uitlezen wat het is? Heeft iemand tips waar we dit in moeten zoeken. Alvast bedankt.

Hop

Geplaatst door Hop (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hop (0), 19 jaar geleden

Niemand ervaring?

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

bij mercedes kunnen ze perfect met de computer zien hoeveel keer en welke oorzaak dat het alarm is afgegaan .
meestal zit het in de binnenruimtesensoren. als u deze niet wilt vervangen kan je ze nog altijd laten wegprogrammeren zodat deze niet meer werken.het alarm gaat dan nog wel af bij openen van een portier.

Hop (0), 19 jaar geleden

Hartelijk dank voor je antwoord. Ik zal m eens laten checken.

Ger3524 (0) PRO, 19 jaar geleden

en heeft u hem al laten controleren zoja wat was het Ik denk ook namelijk interieur sensoren ik ben bijna zeker ik had het namelijk ook .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.