Mercedes-Benz C-Klasse: carkit

Bouwjaar: 2001

hallo,

ik heb en probleem met mijn gsm carkit die ik heb orgieneel mb,6110 werkt wel maar enkelband nu heb ik en 6210 gekocht duelband,maar nu anvaart de carkit de gsm niet ik heb beetje gezocht kom ik uit de software van de gsm te veranderen of een aparte doos bij zetten wie kan mij informatie geven in verband met die carkit

alvast,bedankt

gert3659

Geplaatst door gert3659 (335) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

erka (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo,

volgens mij moet de carkit gewoon beide gsm's accepteren...
het gaat om Carkit 91 van Nokia neem ik aan ?
ik durf het niet met 100% zekerheid meer te zeggen, maar volgens mij gebruik (dit weet ik eerlijk gezegt wel niet helemaal zeker )ik mijn carkit al sinds de 6110 ( nu 6310i )
het kan aan de antenne liggen, de Carkit verzorgt alleen de stroom en de microfoon en het speakertje...

dus MIJN tip, kijk eens naar de antenne ( externe antenne kan wel eens niet geschikt zijn voor Dualband ) ???

succes

Roger

cdh (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee hoor...je moet de stuurunit van je gsm vervangen. deze is per type telefoon anders. Je moet de koffermat eruit halen,dan de plastic kap die daaronderzit. Daar zit je langwerpige stuurunit voor je telefoon. Is wel een prijzig ding trouwens.

gert3659 (335), 18 jaar geleden

ja cdh ik denk ook zo iets maar en dan moet dan nog iet anders doen software van iets veranderen of zo of is dat gennoeg en dan nog iets welke moet ik erin zetten weet iemand dat met welk nummer kan iemand mij helpen met deze zaak,

alvast,bedankt

cdh (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk het niet alleen,ik weet het zeker. Je moet niets aan de software doen,alleen die unit vervangen. Ze weten bij mercedes precies welk onderdeel je moet hebben. ik heb ze al heel regelmatig vervangen. succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.