Mercedes-Benz Vito: carterpan zweet bij mercedes vito 110d

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 110d

De carterpan van mijn vito zweet, je ziet duidelijk dat het van daar komt, aan die vijs en zo een stuk waar de olie in de motor gaat ook (weet niet goed hoe ik het moet uitleggen) Er zit zo wat prut rond, soms zweet het wat ook, dan zit het wat verder op de carterpan.
Kan dit kwaad om er zo mee te rijden, hij heeft dit al een hele tijd, soms is het weg en soms is het er terug.
Of ben ik beter dat ik er eens laat naar kijken?
Het is enkel daar op die plaats, verder is de motor droog, ik heb al gekeken

gizmoken

Geplaatst door gizmoken (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

als dat een beetje zweet is dat geen probleem als er echt olie uitzeikt wordt het wat anders maar heb je al eens gekeken of alle boutjes vast zitten van je carterpan

gizmoken (0), 14 jaar geleden

nee, dat heb ik nog niet gedaan, je ziet duidelijk, als je eronder kijkt, een 6 tal boutjes zitten, eentje is vochtig, eentje een beetje en de rest staat kurkdroog.
Tusen de boutjes zit dan nog zo een soort 'teutje' en daar zit ook wat prut aan, als ik ermee gereden heb, loopt er soms een beetje prut van de carterpan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.