Mercedes-Benz Vito: centrale vergrendeling opent direct na het sluiten

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel

de centrale vergr. opent steeds opnieuw bij de tweede duw op afstbedining blijft ze dicht, ledje op schakelaar in dach bord knippert steeds.

Boulanger Jimmy

Geplaatst door Boulanger Jimmy (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

stappy (0), 11 jaar geleden

Kijk de sturingspompen eens na. Aan elk slot zit een pomp. Als je met de sleutel sluit beweeg je ook de pomp die dan een signaal geeft aan de andere. Het kan zijn als je met afstandsbediening sluit dat niet alle pompen goed volgen. Waardoor die ene pomp terug signaal geeft om open te gaan.

Veel succes!

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 11 jaar geleden

Er zitten geen pompen in iedere deur. Als je de zoekfunctie gebruik zal je wel meer te weten komen, het is al eerder behandeld op dit forum.

McTech (0) PRO, 11 jaar geleden

Naar 3 keer bedienen, deuren gaan uiteindelijk op slot, alle portieren controleren, er moet er een open zijn, van dit portier of deur/klep de motor vervangen. Controleer ook je schakelaars.

pmvito110 (0), 11 jaar geleden

9 van de 10 keer heb je een breuk in de kabel aan de bestuurders kant tussen de deur en het carosorie aan de binnen kant terhoogte van de kopelings paneel zitten 2 stekkers een witte en een zwarte koppel deze los en trek ze naar je toe vanuit de carosorie zo heb je meer ruimte om te kijken welke kabel door is.

succes

pmvito110 (0), 11 jaar geleden

ik had namelijk het zelfde en er waren 2 door inderdaad. maak het goed weer aan elkaar anders heb je zoweer het zelfde.

pmvito110 (0), 11 jaar geleden

nog bedankt trouwens Jarno5187 dankzij hem doet ie het weer maar heb nu een ander probleem krijg alleen de bestuurders kant niet dicht

moderator pc forum (0) PRO, 11 jaar geleden

[b]Vergeet niet om de oplossing ook te vermelden. Degene die helpt bij het oplossen van een probleem hoort graag hoe het is afgelopen![/b]

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 11 jaar geleden

[quote=pmvito110]nog bedankt trouwens Jarno5187 dankzij hem doet ie het weer maar heb nu een ander probleem krijg alleen de bestuurders kant niet dicht[/quote]
In ieder ben je weer iets verder met het probleem.

Heb je de kabels in het doorvoerrubber van de bestuurdersdeur wel al gecontroleerd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.