Mercedes-Benz A-Klasse: centrale vergrendeling werkt slechts gedeeltelijk

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: a 170 cdi automaat

bij het vergrendelen via de afstandsbediening of via de knop op de console gaan enkel de 2 voorste deuren en de tankklep van de eerste keer dicht , na 2 of 3 maal drukken gaan uitendelijk ook de 2 achterste deuren dicht. Het kofferslot echter niet. Deze sluit ik dan manueel met de sleutel. Het openen van alle sloten daarentegen gaat wel perfect van de eerste druk. zou het kunnen dat het pompje en/of de electronische sturing defect zijn ? hoe kan ik dit testen zonder eerst een nieuw pompje en bijbehorende electronische sturing te kopen ?

peanuts9198

Geplaatst door peanuts9198 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willy9 (0) PRO, 12 jaar geleden

1

peanuts9198 (0), 12 jaar geleden

bedankt voor de info, ik heb de leidingen in zowel linker als rechter achterdeur alsook in de 5 de deur gecontroleerd , nergens een losse of defecte leiding te vinden. Ik hoor ook geen enkel luchtverlies.
Als ik de leiding loskoppel in de koffer dan blijft de pomp draaien omdat er geen weerstand is. Als ik dan mijn vinger op het buisje hou dan stopt ze wel. probleem is dus niet opgelost.

willy9 (0) PRO, 12 jaar geleden

1

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.