Mercedes-Benz A-Klasse: Ophanging mercedes 1.7 CDI achter W168.009

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7 CDI

beste forumleden,

ik heb al een lange tijd problemen met de ophanging achter van mijn a-klasse. De ophanging kraakt bij het in-en uitstappen van de wagen, bij het rijden over drempels , kortom bij bijna alles . Ik heb hiervoor al 2 maal langs beide kanten de schokdempers veranderd, de eerste keer van een gewoon merk en de 2de keer schokdempers van mercedes zelf. Het lawaai stopt dan ongeveer een week maar komt dan weer terug. Weten jullie hier raad bij? Wat zou dit kunnen zijn? Het begint echt irritant te worden

alvast bedankt

mvg,

sepp

SVA

Geplaatst door SVA (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Denk dat de lagers van de draagarmbevestiging dat lawaai maken.

willy9 (0) PRO, 12 jaar geleden

klopt

SVA (0), 12 jaar geleden

Ik weet dat de lagers een probleem waren bij de eerste serie A-klasse maar aangezien ik hier de 2de serie heb weet ik niet of het dit wel is. Ik ga de wagen eens op de brug zetten en hopen dat ik het probleem vind.

Toch bedankt voor de reactie

grtz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.