Mercedes-Benz Vito: Combi-schakelaar richtingaanwijzers en ruitenwissers

Bouwjaar: 1998

Mijn richtingaanwijzer naar links deed het niet meer. Nieuwe combischakelaar zou compleet 135 euro kosten, want in garage kan deze niet gerepareerd worden. Heb de defecte schakelaar gedemonteerd,(stuur moet er af), gedemonteerd, aan onderkant 4 punten losgesoldeerd en daarna het kontaktpuntje, welke niet meer schakelde, iets doorgebogen, zodat hij weer goed kontakt maakte. (wel even doorgemeten). In elkaar gezet en 135 euro verdiend.

jabazuin

Geplaatst door jabazuin (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

bravo! jan dat is het voordeel als je zelf wat kan !
in de werkplaats is dit minder intresant omdat er een uurloon van 80 euro(ex btw) meeloopt en er ook garantie op de reparatie gegeven moet worden kiezen de meeste dealers voor vervangen en 2 jaar garantie op het deel geven voor iets meer geld.
groet Rene

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.