Mercedes-Benz Vito: vito 112 cdi

Bouwjaar: 2000

Is dit een betrouwbare wagen?

all-cars

Geplaatst door all-cars (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

Rene9571 (0), 18 jaar geleden

Nee

Sterreke (0) PRO, 18 jaar geleden

Tja, welke auto is er eigenlijk wel betrouwbaar? ik denk dat elke merk en type auto wel eens iets heeft wat minder is of slecht werkt. Het valt in het algemeen best wel mee vind ik, met die onbetrouwbaarheid,en het rijd ook gewoon lekker,als een normale personenauto,kan goed met het verkeer mee...Maar ja, dat is mijn mening dus... ;-)

janwillem5158 (0), 18 jaar geleden

Nouja 1 ding het zijn de mooiste en fijnste bestelbussen die er zijn, maar of ze goed zijn weet ik nog zo goed niet beel problemen in de electronica en roest vorming.

janus5151 (0) PRO, 18 jaar geleden

als het nieuwe type verstuivers in zitten en je gloeiers zijn gangbaar kan je wel een gokje wagen

all-cars (0), 18 jaar geleden

Ben ondertussen al naar een paar vito's gaan zien,en telkens bleek er toch wel iets wat me tegenhield om hem te kopen,bijvb
slecht schakelen wat bij meerdere vito's voorkomt!
problemen met de gloeiers...,
misschien ander merk:had gedacht een transporter 2.5 tdi? iemand ervaring mee?
Mvg

Frank3128 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je een echte goede bus wilt zonder problemen kun je voor een toyota hi-ace gaan. kan ook prima met het verkeer mee en is zeker goed ( bij normaal gebruik vorige eigenaar.)

janwillem5158 (0), 18 jaar geleden

slecht schakelen doen ze allemaal zo taai als ik weet niet wat.

all-cars (0), 18 jaar geleden

Zal nog wat rondzoeken.Heb nog tijd.
bedankt voor jullie reacties en tot wederhoren.
mvg.

Wiellie (0), 18 jaar geleden

Ik rijd sinds vijf jaar in een V220CDI zonder problemen. Echter het is wel een automaat, zodat het schakelmechanisme niet getest is. De automaat lust ook een slokje meer diesel dan de handgeschakelde 1liter op 10km. Verder schitterende auto.

Tino14 (0), 17 jaar geleden

ik heb ook een V-Klasse gehad een drama, ik heb een transporter gehad in 4 jaar tijd probleemloos 550.000 km mee gereden wel met gewone mobil 1 (0 W 40) en alleen maar Bosch onderdelen gebruikt en altijd BP ultimet diesel getankt problemen met de lak niet gehad omdat het een metalic kleur was. ik rij nu even in een V-Klasse van een colega en ook één en al drama.

pistachken (0), 17 jaar geleden

hallo techneuten,rij sinds een dik jaar met een vito 112cdi van 2001,met 175.000km,het is de luxe uitvoering ,een zwart metallic met donkere ruiten,alluminium sportvelgen,komt van een frituuruitbater bij ons om de hoek.Heb ook veel troelala gehoord van de vito 's maar van deze kende ik dus de oorsprong.Het volgende reeds voorgehad op een jaar tijd: batterij 100AH vervangen,één gloeibougie defect,stofkappen kant motor vernieuwd.Ik doe alles zelf aan de vito samen met een vriend die werkt bij MB.Het deksel die de verstuivers verbergen heb ik eraf gehaald , zo kan ik vlugger ontdekken als er een verstuiver lekt.De gloeibougies gaan er alle 5000km eruit om te vermijden dat ze vast komen te zitten.Iedere 5000 km wordt oliefilter en olie ververst en wordt een grondige check gedaan van al de rest.Ik ben particulier en je kunt stellen dat de vito bij met op "pensioen" is omdat hij onbeladen voor werk -woon verkeer gebruikt wordt.Dus kun je stellen dat een vito een goede bus is mits de liefde voor zijn goede verzorging.Je krijgt er wel wat voor in de plaats:Ik ben echt gek op dit model.Heb dus de zwakheden nauw in het oog.De motor loopt als een speer.De afwerking is top . Hij plakt aan de baan.Kortom , dit is voor mij een droomwagen.
Het slecht schakelen heb ik perfect opgelost door mijn pook langer te maken.

paulmichiel (0) PRO, 17 jaar geleden

slecht schakelen komt door versleten schakelkabels. Vervang deze en hij schakelt als een nieuwe.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.