Mercedes-Benz Vito: sierstrips verwijderen

Bouwjaar: 2001

Hallo,

Ik wil graag de sierstrips op de zijkanten van mijn Vito verwijderen. Kan iemand mij vertellen hoe dit moet?
Ik wil dus alles eraf hebben de strips en de bevestigingen van de strips.

Dit vanwege roestvorming onder de strips...........

Alvast bedankt!

Groeten,

Danny

Danny de Vito

Geplaatst door Danny de Vito (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (320) PRO, 18 jaar geleden

Danny ,
ik weet zo niet hoe ze bij een Vito vastzitten.
Misschien iemand anders op dit forum?
Anders kun je het bij de dealer vragen.

mvg,
Hans.

Sterreke (0) PRO, 18 jaar geleden

De sierstrips zitten erin geklikt of geschoven,zover ik weet,als je ze er af zou halen,dan blijven er een soort pluggetjes achter (het korte stukje na de schuifdeur) en de rest ook met pluggetjes of geschoven dus...Heb die dingen er zelf nooit afgehad,heb het wel eens gezien.

janwillem5158 (0), 18 jaar geleden

de siersrips van de deuren en scheufdeur zitten met 2 schroefjes vast aan de uiteinden en in het midden met zoals sterreke zegt met pluggetjes, bij de vito kun je ze er heel afhalen, bij veel auto merken kan dat niet die zitten vaak geplakt.

Danny de Vito (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor al jullie antwoorden!

Ze kunnen er inderdaad wel af, maar dan zie je allerlei gaten en plugjes enzo..... De bedoeling was eigenlijk om ze er voorgoed af te laten, maar dat gaat dus niet, tenzij je de boel dichtlast en spuit enzo.........

Die "oude" vito's die hadden helemaal geen sierstrips, dacht dus dat dat nieuwe modellen waren, waarbij de strips verwijderd waren.........., Nee dus!!

Groeten,

Danny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.