Mercedes-Benz Vito: Combiinstrument

Bouwjaar: 2000

Het combiinstrument van mijn vito 108 cdi heeft het volgende probleem.
Alle wijzers fladeren op en neer, het probleem is niet aanwezig als ik stilsta dan werken de toerenteller en andere aanwijzers normaal.
Zodra ik harder dan 5 km pu rijdt start het probleem zijn de wijzers in de bovenste stand dan valt het instrument uit en start opnieuw alle controllelampjes lichten op en de wijzers schietten naar de bovenste stand.
Ieman een idee hoe we mercedes zover krijgen dit probleem op hun kosten op te lossen het lijkt er nl. op dat dit een zeer veel voorkomende zaak is.

Niels8161

Geplaatst door Niels8161 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 19 jaar geleden

Bij een 5 jaar oude auto zal Mercedes dit niet op hun kosten oplossen.

In mijn ervaring gaan veel kombiklokken stuk door piekspanning door bijvoorbeeld starten met startkabels of zware noodaccu.

Paul

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik denk dat je gewoon een nieuw combiinstrument moet kopen.

hbr (0) PRO, 19 jaar geleden

Combi instrumenten gaan inderdaad vaker kapot bij vito's, als de auto buiten de garantie valt zal je hem toch zelf moeten betalen.

mb-man (0) PRO, 19 jaar geleden

weet eigenlijk wel zeker dat het in het combi instrument zit , wordt gewoon een nieuwe kopen

Renzo9607 (0) PRO, 18 jaar geleden

deze zijn toch te repareren wat gaat er dan kapot ?

spaningsregelaar net als bij div. amerikanen ??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.