Mercedes-Benz C 200 KOMPRESSOR: computer storing

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 120

Heb te maken met diverse storingen, het schijnt dat er zelfs automaat olie via de kabelboom naar de computer loopt, (capulaire werking) ik heb storingen waar ze bij de garage niets aan kunnen doen niet te lokaliseren. Inmiddels is de kering van kabelboom onder aan de bak vervangen, connector is gereinigd, heb laats een rit van 250 km gereden en geen problemen, nadat hij een week stil gestaan heeft is hij niet te starten, geeft aan remblokken vooras versleten, en dan start hij wel maar kan niet vanuit de P stand in de D drive stand gezet worden. wie weet waar de hoofdcomputer zit waar die olie in gelopen zou kunnen zijn, heb van deze auto ook al de ESP sensor in de kofferbak door een professioneel bedrijf laten repareren voor €130,00 terwijl de zelfde sensor bij MB in Nederland €600.00 kost. Het bedrijf heeft de sensor geopend, solderingen vervangen en getest incl 10 jaar garantie. Wie kan mij hiermee verder helpen?

Rob Mc Laren

Geplaatst door Rob Mc Laren (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.