Mercedes-Benz Sprinter: Computer vervangen , kunnen de sleutels daarop ingelezen worden?

Bouwjaar: 2005

Ik heb een sprinter CDI uit 2005 waar ik een andere computer in moet zetten, nou kan ik een 2ehands computer kopen met het zelfde nummer. Kan ik de huidige sleutels met startblokkering progrmmeren op de andere computer? Of moet ik het kastje van de staronderbreken en de sleutelset compleet vervangen met de nieuwe (2e hands) computer?

mikealkmaar

Geplaatst door mikealkmaar (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 11 jaar geleden

Officieel kan dat niet op elkaar ingeleerd worden, dus het makkelijkste is een complete set van CDI-regeleenheid, WSP-regeleenheid met de sleutels. Als je het origineel wilt houden, dan moet je op zoek gaan naar iemand die de blokkering van de CDI-regeleenheid kan opheffen en dan weer kan inleren op de nieuwe auto.

mikealkmaar (0), 11 jaar geleden

Het is dus mogelijk om die blokkering op te heffen? Enig idee waar ik dat kan laten doen?Heb namelijk al een computer liggen.

Mvg,

Mike

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik zal ff informeren voor je, weet misschien wel iemand.

mikealkmaar (0), 11 jaar geleden

Ok alvast bedankt!

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 11 jaar geleden

Helaas, ook deze persoon kan het niet. Misschien via BBA Reman in Utrecht?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.