Mercedes-Benz 190: Contactslot vernieuwen

Bouwjaar: 1992

Komt de zwarte metalen kap met het contactslot mee als ik dit ontgrendel mbv 2 boortjes van +/- 2mm of moet eerst de kap verwijderd worden voordat ik het contactslot kan verwijderen.
Ik krijg er nl. geen beweging in.

Zoeperman Germ

Geplaatst door Zoeperman Germ (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Siem Bijman (145) PRO, 18 jaar geleden

Zwarte kap komt mee.Sleutel moet je wel in de accesoirestand zetten (als dat nog wil).Veel frummelen en misschien heb je dan geluk.Boortje een beetje een schuine kant aanslijpen wil helpen.

Zoeperman Germ (0) PRO, 18 jaar geleden

De boortjes krijg ik er wel in. Bij het indrukken van het boorje in het bovenste gaatje voel ik de vergrendeling wel wegdrukken (verenstalen plaatje). Wanneer ik in het onderste gaatje het boortje druk voel ik niets gebeuren en kan het boortje tothet eind toed drukken maar er gebeurt volgens mij niets. Ben nu een paar uur bezig geweest en heb ook al even naar boven gekeken, maar dat hielp ook nog niet.

wouter12325 (0) PRO, 18 jaar geleden

en wat te doen als je het slot totaal niet kan draaien?

arjankempeneers (0) PRO, 18 jaar geleden

Goed passende pijp op het zwarte gedeelte en afbreken. Dan contactslot en huis vervangen

roel33 (0), 18 jaar geleden

Hij moet op de accessoirestand staan. Pak twee eindjes lasdraad 1.5 - 2 mm en slijp deze iets schuin af. duw ze daarna in het slot. Wel een beetje tjotteren met de sleutel. Bij montage heb je geen pennen nodig. Sauer werkzeug levert trouwens speciale pennen hiervoor, dat werkt veel beter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.