Mercedes-Benz 300: Contactslot w124 vervangen wat geblokeerd is????

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2999cc

Wat te doen als het contactslot niet gangbaar te krijgen is want ik heb geen sleutel meer en ben ook de code kwijt voor een nieuwe te kunnen halen,dus ik krijg hem niet meer in de acc stand om het geheel te vervangen.
Auto staat NIET op stuurslot .

Wie kan mij helpen?!

dieno

Geplaatst door dieno (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

dat is een klote werk maak eerst alles bloot zodat je er goed bijkunt dus plastic kappen e.d dan moet je die stalen bus die om je slot zit helemaal in de ronde doorslijpen dan pak je zo je slot eruit als je een nieuw slotje koopt kun je er meteen een nieuwe stalen bus bij kopen kost alles bij elkaar bij de dealer ongeveer 60 euro

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

en dan trek je meteen je electrische slot kapot
moet in stand 1 staan om m daar uit te krijgen
en t slot is met huis en electr slot meer dan 60€
en neem je kenteken en een legitimatie mee
anders krijg je t niet eens mee

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

mijn ervaring is als je die stalen mantel verwijderd hebt kun je dat slotje kapot maken en met schroevendraaier verwijderen of verdraaien zodat je die 2 spijkertjes erin kunt drukken en kun je de rest van de stalen mantel met slot eraf pakken

dieno (0), 14 jaar geleden

Bedankt mensen heb hem er eindelijk uit bedankt voor de tips

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.