Mercedes-Benz 250: Contaktslot uitbouwen van MB W 124 250 D

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Diesel, Motorcode: 250

Hoi,

Kan er mij iemand zeggen hoe ik het contaktslot moet uitbouwen , want er staat in de vraagbaak nergens wat van geschreven !!!!
Het probleem is dat ik de sleutel volledig kan draaien tot dat men moet starten ...en daar loopt het mis .... normaal heeft men een kleine weerstand van de sleutel bij het starten en dan gaat de sleutel automatisch ietsjes terug als de motor draaid. Dus ik kan gewoon niet starten terwijl wel mooi alle lichtjes branden op het dashbord.
Als we de auto slepen en dan zo starten ...dat gaat prima !!!!
Dus volgens mijn bescheiden mening is het contaktslot naar de kl....("(' )
Bij voorbaat dank voor de hulp en inlichtingen.

MVG.

Jos

jos4711

Geplaatst door jos4711 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 250? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Harry4233 (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb dit nog niet eerder gehad bij een w124 kontaktslot, maar zeg niet dat ie niet stuk is, heb je wel stroom op je startmotor?

jos4711 (0), 17 jaar geleden

Hoi Harry en alle anderen die dit nog zullen lezen !!!!
Het was wel degelijk het contactslot...in het kort mijn verslag !!!
Heb volledig het contactslot moeten demonteren daar de achterste kop (waar de stekker op zit) volledig was losgekomen. Deze kop zit vast met drie boutjes en die waren alle drie losgekomen, met het gevolg dat als men de sleutel ronddraaid om te starten deze niet meer met het geleide pennetje in het huis van de achterste kop kwam . De drie boutjes zaten er nog mooi los in , daar deze er zo wie zo niet kunnen uitvallen wegens de construktie van het geheel !!! Daarom heb ik het volledige slot uitgebouwd om alles terug perfekt in elkander te zetten !!! Het was dus niet stuk maar door jarenlange trillingen gewoon los gekomen !!! Hopelijk heb ik het wat leesbaar kunnen neerpennen !!!

MVG

Jos

jos4711 (0), 17 jaar geleden

Effe nog vergeten !!!!!

Allemaal bedankt die mij een mailtje hebben gestuurd voor de uitleg van het demonteren van het slot !!!!

MVG

Jos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 250 of stel zelf een nieuwe vraag.