Mercedes-Benz 250: snelheidsmeter

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 5 cyl diesel

beste mensen tijdje terug heb ik een w202 in de garage gehad met een snelheidsmeter die het niet meer deed. I heb toen op aanraden van jullie he toverspanningsrelais vervangen die was inderdaad stuk. Na vervangen deed de snelheidsmeter het weer en abs lamo was uit. echter na 3a4 weken begint hetzelfde probleem weet iedere keer als de auto een uur gereden heeft en het relais goed warm aan voelt ( voor mijn idee te warm) valt de snelheid of toerental meter weer weg
waar moet ik het zoeken dat het relais zo warm wordt

mvg maurice wagemans

maurice7543

Geplaatst door maurice7543 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 250? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

Er is ergens een overgangsweerstand ontstaan (meestal stekker) die zul je dmv schema`s moeten opsporen. Heb je de spanning massa en weerstand over/naar het relais al gecontroleerd. check laadspanning/stroom ook.
2e punt bij de klokken van 202 komt het soms voor dat de naald van de snelheidsmeter kleeft aan grondplaat check of naald geheel vrij is als ie zwaar gaat geeft dit ook stroomtoename en foute snelheids meting.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 250 of stel zelf een nieuwe vraag.