Mercedes-Benz 250: ABS relais(?) 'klikt'

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Diesel, Motorcode: OM602

Bij uitgeschakelde motor, ook na langere tijd stilgestaan te hebben, 'klikt' het ABS-relais (tenminste, dat denk ik, daar komt het geluid vandaan). Vaak ook heel snel achterelkaar.
Ook flikkerde het ABS lampje een keer, daarna niet meer gezien.
De laatste tijd is m'n accu ook verbazend snel leeg (ik heb een standkachel, maar dat moet met voldoende rijden na gebruik geen probleem zijn), dus ik heb het idee dat er ergens stroom wegloopt. De dynamo werkt goed en ook geeft de accu voldoende stroom af.

Is dit een bekend probleem met het relais? Enkel relaisboxje vervangen of?

Hakka

Geplaatst door Hakka (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 250? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alex207 (0), 17 jaar geleden

weet niet of het een bekend probleem is , maar als je denkt dat het je relais is vervang hem dan dan. Ik weet wel dat het bij de ML vaker voorkomt dat een relais van de bas/esp blijft hangen met als gevolg dat de pomp ondanks contact af door blijft draaien. ( waardoor de bas/esp unit warm word ).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 250 of stel zelf een nieuwe vraag.