Mercedes-Benz 250: altijd defect lampje op dashboard

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 250

Hoi ik heb altijd een melding van een defect lampje op mijn dashboard, alles vervangen voor de apk en uurtje later brand het weer, ben er ondertussen aangewend, maar vroeg me af of dit vaker voorkomt? Er zit een trekhaak onder die is door de dealer aangesloten.

harmen4141

Geplaatst door harmen4141 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 250? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

DJ2328 (0), 17 jaar geleden

Hallo,

Dan moet je eigenlijk controleren of je zowel links als rechts het zelfde aantal wat in hebt zitten.
Als je bijv, links 10w hebt en rechts 5w dan gaat ie al branden.

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

zit je verloop stekker van de trekhaak er soms nog in deze veroorzaakt ook die melding als er niks op wordt aangesloten

harmen4141 (0), 17 jaar geleden

Hoi die zit er inderdaad in, maar die heb ik er meestal uit en dan doet ie het ook. Ik zalstraaks eens kijken, en dat verschil in watt geld voor alle lampjes er moet dus overal precies gelijke aantal watts in?

Harry4233 (0) PRO, 17 jaar geleden

Je moet zorgen dat er idd gelijke lampjes inzitten dus niet links 10 watt en rechts 5 watt voor bv je remlicht , want dan gaat idd steeds het lampje branden, terwijl je verlichting wel werkt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 250 of stel zelf een nieuwe vraag.