Mercedes-Benz A-Klasse: dashboard aan en uit knipperen en start dan niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 160

Heren,
A-160, sinds korte tijd; contact aan, meters en lampen dashboard doen helemaal niks en auto start niet. Dan ineens werkt alles weer en kan gestart worden. Soms slaat hij weer af als in achteruit geschakeld word. Wie heeft een idee?. Contactslot ofzo?

willem158

Geplaatst door willem158 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

zou het indie richting ook zoeken. misschien losse verbindingen [stekkers]achter het dashboard of by het contactslot.succes

ster (0), 16 jaar geleden

massakabel

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Onder de motorkap aan de linker zijkant even de componenten vedwijderen. Dan zie je de grote plus kabel van de startmotor lopen. Deze is waarschijnlijk bij de aanvoer of aan het eind veroest en daardoor maakt ie slecht kontakt. Heb me hier es het laplazurus om gezocht voordat ik het vond. De symtomen waren exact dezelfde.

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.