Mercedes-Benz C 180 (202): dashboard verlichting

Bouwjaar: 1995

Kan iemand mij enigszins gedetailleerd uitleggen hoe het instrumentarium los te halen om lampje van de buitenthermometer te vervangen?

De Bruin

Geplaatst door De Bruin (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

biker1273 (0), 19 jaar geleden

Je kunt het de klok er zo uittrekken, hiervoor heb je wel een stukje gereedschap nodig n.l. een soort haak!! (2x)het kan ook met twee spaken van een fietswiel. je moet op ongeveer 10 uur en op 14 uur een haak bij de tellers langs prikken en er achter haken en voorzichtig trekken.
LETOP !! als je uitschiet heb je een barst in je glas van de tellers. Misschien is het verstandig om even langs de dealer te rijden, je hebt n.l. ook speciale lampjes nodig.
Suc6 Ab.

biker1273 (0), 19 jaar geleden

Bedacht me net, je kunt ook via de onderkant van het dashbord, de bekleding even los maken. En dan de tellers aan de bovenkant er uit drukken.(met je hand er achter als je niet te grote handen hebt)
Suc6 Ab

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.