Mercedes-Benz C-Klasse: Dashboardverlichting blijft aan na afsluiten wagen.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter kompressor

Beste dames en heren,

Sinds gisteren gaat bij mijn c 200 kompressor van 2000 na het afzetten van de motor en het afsluiten van de wagen de dashboardverlichting na een tijdje uit en springt dan vervolgens na een paar seconden weer aan, om niet weer uit te gaan. Het blijft dus gewoon branden terwijl de wagen afgesloten is. Heeft iemand dit al eerder meegemaakt hier en is er een oplossing voorhanden die zelf uit te voeren is ?

Vriendelijke groeten,

Johan Poelman.

johantje 01

Geplaatst door johantje 01 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 11 jaar geleden

Er gaat een regeleenheid niet in rust-modus verwacht ik. Heb je verder nog problemen of storingen in de auto?

johantje 01 (0), 11 jaar geleden

Bedankt voor je antwoord. Nee, heb verder geen problemen of storingen in de auto. Misschien enig idee welke regeleenheid er niet in de rust-modus zou kunnen gaan? Misschien door meerdere ervaringen met zelfde soort gevallen ?

Vriendelijke groeten,

Johan

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 11 jaar geleden

Bij een w203 waren er volgens mij weleens problemen met het KI.

johantje 01 (0), 11 jaar geleden

Bedankt voor je antwoordt.
En moet dan meteen rigoreus het hele KI worden vervangen, of is deze ook te resetten dmv. spanningsloos maken voor een bepaalde tijdsduur ? Of door 'm aan de star-diagnose te hangen en te resetten bijvoorbeeld ?
Het is me trouwens opgevallen dat ie niet altijd blijft branden, gisteravond ging die gewoon uit. Vanavond brandt ie weer.

Groeten,

Johan.

willy9 (0) PRO, 11 jaar geleden

een horen via een garage bij actronics of ze hem kunnen herstellen en opsturen anders vervangen 600€ excl plus inlezen .
gr

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 11 jaar geleden

Resetten zal niet helpen. Idd het advies van willy9 eens opvolgen. Je kan alleen bij Actronics terecht via een garagebedrijf, dus niet als particulier.

Hans4040 (330) PRO, 11 jaar geleden

Er zijn ook bedrijven die particulieren wel rechtstreeks helpen...even zoeken via Google.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.