Mercedes-Benz A-Klasse: Demontage starter.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 70 kw

Zou iemand mij kunnen zeggen hoe ik het best de startmotor van mijn a-klasse kan demonteren. Zie het nog niet zo rap gebeuren! Nochtans ik 41 jaar auto mechanien was! Nu ben ik op brugpesioen en wil zoveel als het kan zelf nog oplossen. Indien niet te doen naar de erkende mercedes garage gaan en laten herstelen.
Dank vooraf voor de nodige inlichtingen.
gr. de Jos.

jos baert

Geplaatst door jos baert (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

heel suframe met motor moet een 10cm zakken -zonder 2palenbrug en suframesteun moeilijk te doen

jos baert (0), 14 jaar geleden

Zal het eens bezien en eens proberen, ik weet dan ook niet of er veel leidingen of kabels moeten losgkopeld worden? Had al iets gehood dat veerpoten en al naar beneden moeten. Nu weet ik het toch zeker dat het zo moet geburen. Laat het nog wel eens weten of het gelukt is of niet.

Heel hartelijk dank voor de tip Willy.

gr, jos.

jos baert (0), 14 jaar geleden

Ja dit was nog redelijk goed te doen zelfs op mijn put .Wagen opblokken op de twee steunen van de plaats voor autokrik, wielen af en met steun onder subframe laten
ongeveer 10cm zakken met rolkrik op de put. ruilstarter en weer ok !

Dank je wel WILLY9

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.