Mercedes-Benz A-Klasse: Mercedes A.klasse trilt na rijden door een flink gat in de weg

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

een paar dagen geleden ben ik op de snelweg door een heel diep gat gereden met mijn linker voorwiel.... resultaat is dat de hele auto trilde....

naar de garage geweest, en beide voorbanden laten balanceren... banden zagen er goed uit en ook de velgen waren niet krom..

garage heeft er nog een proefrit mee gemaakt, en zei, is weer in orde... toen ik terugreed was het wel minder geworden maar niet helemaal weg.... een ritje naar lelystad ging op de heenweg nog wel redelijk, maar op de terugweg weer terug bij af.... weer alleen maar trillen.. en dan rij ik maar 100.

straks keek mijn vader er ff naar, en als je gas geeft en vasthoudt, dus niet beweegt, hoor je hele rare geluiden... dus komt het vanuit de motor??

de motor ging, wanneer hij dit deed, ook van voor naar achter... de hele motor trilde alle kanten op....

aan het geluid te horen, zei hij dat het waarschijnlijk vanuit de motor kwam, en dat er misschien iets losgeraakt is tijdens die klap....

zou dit kunnen??

bvd

lindajoey

Geplaatst door lindajoey (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Mogelijk een defecte/gebroken motorsteun of versnellingsbak steun.
Laat je de dealer er toch even naar kijken?

dockedmarc1 (0), 14 jaar geleden

ik denk ook idd aan motorsteunen.
als je bij een dealer dit laat nakijken, laat dan meteen even naar de looprollen en de spanrol van je multieriem kijken, deze gaan ook vaak stuk en lawaai maken.
succes

marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.