Mercedes-Benz E-Klasse: deurvergrendeling werkt niet op afstand

Bouwjaar: 1996

Deurvergrendeling werkt niet op afstandbedining van de sleutel ook werkt hij niet op het portierslot maar hij werkt wel met in knopje in het interieur.

ruud10609

Geplaatst door ruud10609 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 18 jaar geleden

Als het er een is met rood en groene lamp in de binnenspiegel, dan moet je volgens mij de de sleutel naar de binnenspiegel richten en een keer of zeven de vergrendeltoets indrukken. Daarna gelijk het contact aanzetten.
Probeer maar en anders kijk ik wel in Autodata

ruud10609 (0) PRO, 18 jaar geleden

Nou dat is niet het probleem want de knipperlichten knipperen wel dus de sleutel maakt wel contact

Hans4040 (300) PRO, 18 jaar geleden

De sleutel moet opnieuw "ingeleerd" worden.
Richt de sleutel op de binnenspiegel, druk 2x op de afstandsbediening en steek dan de sleutel in het contactslot en zet het contact aan BINNEN 30 seconden.
De sleutel is dan weer aangemeld op de controle eenheid.

mvg,
Hans.

Hans4040 (300) PRO, 18 jaar geleden

En , doet hij het al?

mvg,
Hans.

ruud10609 (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee hij doet het nog niwet het zit niet in de sleutel of in het inleren het zit dieper want de knipperlichten gaan wel knipperen als de afstandsbedining bediend word

ruud10609 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hij doet het weer het was een draadbreuk

sivasium (50), 14 jaar geleden

mensen ik heb een probleem met mijn E200 W210 uit 1997
ik heb al een tijdje probleem met mijn alarmpje als ik op zn vergendeling zet doet hij niets hij knippert wel.
en vandaag begaf t geluid van zn vergendeling. ik heb naar t accutje gekeken die de vergendeling regelt doet t wel liet t heel even aan n mercedes monteur laten kijken alleen jah nu doe k m via de sleutel op slot en das klote inprinsiepe is t een mercedes maar als ik m met de sleutel op slot doe vindt ik wel klote weten jullie misschien waar t aan kan liggen en hoe ik t kan fixen ????????

sivasium

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.