Mercedes-Benz E-Klasse: w210 automaat schakeld slecht en verlichting blijft branden

Bouwjaar: 1995

ik heb deze auto net een week en na twee dagen gaat de verlichting niet meer uit waar de tellerstand staat en het tweede probleem is dat mn accu is vervangen en daarna schakeld de automaat zeer ruw, hij knalt echt hard in de vogende versnelling.
het is een w210 uit 1995 e300d24v
B.V.D. voor de genomen moeite Ron

ron10268

Geplaatst door ron10268 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

e320cdi (0), 18 jaar geleden

Wat betreft de verlichting die niet meer uit gaat gewoon de deuren sluiten en de verlichting bij de teller gaat na een minuut of zo uit.

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

volgens my moet ie opnieuw ingelezen of gereset by dealer

ron10268 (0), 18 jaar geleden

ik heb de dealer gebelt en het probleem met de tellerstandverlichting schijnt door het alarm te komen wat niet meer werkt en daarvoor moet ik contact opnemen met liam in leiden, en het probleem met de bak is dat er een vacuumslang ergens lekt want die wordt bij dit type niet geregeld door de computer maar in ieder geval bedankt en zet de definitieve oplossing hier neer

ron10268 (0), 18 jaar geleden

wat betreft de deur sluiten en de verlichting gaat uit is inderdaad normaal,vandaar de vraag waarom mijn tellerverlichting niet uit is als ik s'morgens bij de wagen kom om de deur te openen!! en de automatenbak is met dit type niet geregeld via de computer en is opgelost omdat er een vacuumslang los was

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.