Mercedes-Benz 300 1990: Diesel pomp aan passen

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 3000

Geachte
Ik heb een volgende vraag ik heb een Mercedes benz vrachtwagen . 409 d. 5 cilinder diesel . Ik wil er een paar pk’s bij in brengen doormidden van de brandstof schroef op te draaien , van de pomp dat zit achter het deksel . Ik héb alles al los gehad en bekijken , maar er zit een bout met. Borgmoer er voor en er achter . Er moet meer diesel in gespoten worden . Dan zal die wel gaan roken . Maar dat is niet zo’n probleem als ze maar trekken wil . Wie heeft er voor mij een tekening . Of zit er nog andere punten op de pomp om dat ding op te kunnen voeren . In buitenland krijgen ze het ook voor elkaar . Dan zal het hier toch ook kunnen . Apk. Is bij zaak . Ding moet trekken willen en de zuinigheid en levensduur is niet van toepassing . Wie heeft er voor mij een beschrijving . Cq tekening . Mvg gerko

gratisgeld

Geplaatst door gratisgeld (0) PRO , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Heino4267 (225), 2 jaar geleden

Dit forum is er voornamelijk om fouten op te sporen en op te lossen.
Zonder waardeoordeel te geven denk ik niet dat je met dit doel in gedachten veel reacties zult krijgen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.