Mercedes-Benz Clk: DRINGEND DRINGEND CENTRALE VERGRENDELING

Bouwjaar: 1998

Heb collega met probleem. Bumpers afgenomen van CLK om te schilderen, alarm ging steeds af. Collega heeft op alle mogelijke knoppen geduwd. Gevolgd : CENTRALE VERGRENDELING werkt niet meer. NIet met afstandsbediening en niet met knop binnen. Batterij tien minuten afgelegd, maar nog steeds. Auto moet zaterdag terug naar klant. Suggesties??????????????????????????

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 18 jaar geleden

Lees eerst eens de handleiding door, dan kom je meestal al een heel eind.

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

is allemaal gedaan!

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

heb je de zekering al eens gecontroleerd van je pomp van je centrale vergrendeling.

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb alle mogelijke zekeringen nagekeken, alles goed. Zekeringen in motorkompartiment, zekering naast dashbord, zekeringen in achterkoffer. Wat ik raar vind is dat als je op de infrarood afstandsbediening drukt de pinkers wel pinken en het alarm wordt ingeschakeld. Op de pomp komt er wel een draad met continustroom aan maar de tweede waar stroom zou moeten op komen geeft niks.

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

en als je de wagen met de mechanische sleutel vastmaakt worden dan alle deuren vergrendeld.en wordt dan de pomp aangestuurd .
pinkers werken dus signaal van sleutel werkt .er is toch nergens een deurcontact dat niet meer werkt als er ergens een deur zogezegd niet dicht is gaat hij de pomp ook niet aansturen denk.eenvoudig te testen aan de hand van de binnenverlichting als deze uitgaat is het in orde kijk ook even naar de kofferverlichting.
veel succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.