Mercedes-Benz : Dynamo

Rij nog geen week een 270 CDI, E klasse combi met zo'n 150 duizend kilometers, particulier gekocht. Nou is na zo'n 2000 kilometer mijn dynamo doodgegaan. Vervanging bij MB kostte zo rond de 1000 euro: is dat normaal? Schijnt wel om een watergekoelde dynamo te gaan ;-) maar vind het nogal prijzig.
Daarnaast is geconstateerd (en niet verholpen) dat mijn turboslang mogelijk lekt en er een stukje van het 'turbopotdeksel' is afgebroken. Voordat ik weer een boel geld kwijt raak vraag ik me eigenlijk af of dit erg is en als dat zo is, wat een normale prijs is om dit te verhelpen. Overigens ben ik, ondanks de hoge kosten van de reparaties, niet ontevreden met noch mijn auto, noch de MB garage.

patrickvanthaar8510

Geplaatst door patrickvanthaar8510 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Als je een mb rijd, moet je ook mb centjes hebben.
Ze gaan niet vaak kapot, maar als er wat aan is kost het gelijk klappen met geld.
Zoek een goede universele garage, en laat de mb garage zoveel mogelijk links liggen.
Want daar kost het al geld als ze je alleen maar aan kijken.
Een universeel probeert het vaak nog te repareren, de mb garage vervangt het gelijk.
Zoals bijna elke dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.