Mercedes-Benz : MB radio werkt niet.

Mensen ik heb een (klein) probleem.

Ik heb mijn alpine hu verkocht en wilde er nu tijdelijk tot ik iets anders heb mijn originele mb radio terug zetten. Het gaat om het volgende model,

http://img89.imageshack.us/img89/2363/ra...

Na lang zoeken heb ik 1 defecte zekering gevonden. Deze zat overigens op positie 26 onder de motorkap en naar mijn inziens niets met de radio te maken. Maar goed het anti-diefstal indicatie lampje knipperde weer. Maar nog steeds geen geluid/code. Even de multimeter erbij gepakt alles nagemeten en ik heb gewoon massa, geschakelde en constante plus.

Maar het probleem blijft dus dat de radio niet aanspringt als ik op de 'on' knop druk kort of lang. Overigens alle knoppen geven geen gehoor. Zie ik hier een trucje over het hoofd??

Weet iemand hier een oplossing zodat ik de komende tijd toch met muziek in de auto voorruit kan?

bvd Paul

Ebber

Geplaatst door Ebber (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mb-man (0) PRO, 18 jaar geleden

mischien gewoon kapot , heb er hier nog een liggen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.