Mercedes-Benz G-Klasse: Eco start en go werkt af en toe

Hallo, ik heb een GLA 180 van juli 2016. Er zit een start en go op maar deze werkt meer niet dan wel. Nu heb ik in het boekje gelezen dat de auto aan bepaalde voorwaarden moet doen, VB temperatuur moet goed zijn. Dit begrijp ik dus niet en ik kan het ook niet vinden in de handleiding. De hele week heeft hij het niet gedaan en gisteren wilde ik er mee naar de garage en toen werkte het opeens. Vanmorgen weer niet. Wie kan mij helpen voordat ik een blunder bij de garage bega.

Rita Weijer

Geplaatst door Rita Weijer (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz G-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

willy9 (0) PRO, 7 jaar geleden

Een klant blunder niet. Ik stel voor om naar dealer te gaan en u goed te laten uitleggen hoe het start en go systeem werkt en hoe het in U geval te gebruiken is .Een dealer die zijn klanten waardeert zal deze graag in de watten leggen.
gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz G-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.