Mercedes-Benz S-Klasse: elec raam links gaat niet open

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 6 cylinder

Mijn electrische linker portier- raam gaat ineens niet meer open. Wel hoor ik als ik op de
knop druk om hem te openen een klik in het portier. De schakelaar is ok, die heb ik op het rechter portier aan gesloten en dan werkt het wel. Wie weet wat er aan de hand is?Vast bedankt.

anfra

Geplaatst door anfra (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anfra (0), 12 jaar geleden

Jammer dat er niemand reageerde maar het probleem is met hulp van een ander verholpen . Alle hup verleners bedankt voor de steun .Fr,.

Hans4040 (300) PRO, 12 jaar geleden

graag gedaan...
Oplossingen liggen helaas niet altijd voor het oprapen.
Bedankt voor het geduld en de feedback.

Hans4040 (300) PRO, 12 jaar geleden

[b]Door moderator verplaatst[/b]

anfra schreef:
Hallo Hans nog even een reactie hoe het probleem van nijn niet werkende raammechanischme is verholpen.Na verwijderind bekleding middels een externe accu 12V op de electromotor gezet. Bij zowel rechts- als linksom een vette kortsluit vonk op de aansluiting van de motor en geen mm beweging. Na demontage bleek het anker verbrand en zat muurvast. Vermoedelijke oorzaak het soms heel zwaar gaan van het openen en sluiten. De auto had +/- een jaar buiten gestaan en de verschillende weersomstandigheden hadden hun werk gedaan. Na reiniging en wat olie loort alles weer gesmeerd.Nogmaals bedankt .Fr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.