Mercedes-Benz V-Klasse: Electrisch probleem

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.3 turbo diesel

Hallo,
Tijdens het rijden zijn plotseling mijn ruitenwissers uitgevallen. Tevens werkt de richtingaanwijzer niet meer en de deur van de bestuurderszijde is niet meer te openen. Alarmlichten werken wel.
Weet iemand waar ik het probleem moet zoeken.


Alvast bedankt
Roel

RoelS

Geplaatst door RoelS (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik denk dat het de combischakelaar is of de verbinding tussen combischakelaar en de zekering kast want daar zitten de knipperlichten en de wissers samen op aangesloten wat de deur betreft moet je iets duidelijker zijn bv werkt de CV wel of niet gaat de deur wel met de sleutel open ja/nee werkt het electriche raam wel/niet
Gr Dirk

RoelS (0), 17 jaar geleden

Hallo Dirk,

De centrale deurvergrendeling is al langer een probleem mee. De enige electrische vergrendeling die nog werkte was de bestuurders zijde.
De deur is niet meer te openen vanuit de binnenkant. Ook met de sleutel is het slot niet te openen vanaf de buitenzijde.
CV reageert niet meer op de sleutel.
Daarom dacht ik dat misschien het slot de bron van de storing is. Kan het zo zijn dat ook de centrale deurvergrendeling op dezelfde zekering zit?

Het grote probleem om bij de zekeringen onder de stoel te komen is dat ik het portier aan die zijde niet kan openen.


Ik hoop dat ik het probleem nu beter verklaard heb.

Gr Roel.

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Om de deur te openen vanaf de binnenkant moet je rondom de greep aan de binnenkant het plastic plaatje weg nemen daar achter zit een kabel die los is geschoten van de deurbekleding met een haakje kan je deze terug plaatsen in de bekleding dan moet dat weer werken van binnen uit.Wat de CV betreft zit in 90% van de gevallen het probleem in de door voer rubbers tussen de deur en de A-stijl b.v. draadbreuk/sluiting haal hiervoor de bedrading uit de tule en wikkel de tape eraf bekijk de bedrading en repareer de breukjes in de bedrading
meestal is het probleem wel weg. Bij de schuif deur zijn het vaak de 4 contact plaatjes maak deze schoon met schuurpapier
Ik hoop dat je hier iets verder mee bent gekomen
Gr Dirk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.