Mercedes-Benz E-Klasse: electrische bediening ruit en spiegel bestuurderszijde. W210 sed

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220

De electrische bediening van zowel mijn ruit als spiegel aan de bestuurderszijde doen het niet meer. Al de andere ruiten en spiegel rechts doen het wel. Bij nazicht in de deur blijkt er geen stroom toe komt om beide systemen te doen werken. Ook alle zekeringen eerst nagezien maar daar is er geen probleem. Er blijkt een relais te bestaan die het misschien heeft laten afweten. Ik weet echter niet waar die zich bevindt. Kunt u mij helpen met deze locatie en eventueel om andere controles uit te voeren. Met dank bij voorbaat.

martony

Geplaatst door martony , lid sinds 10 jaar geleden

3 Reacties

Peter Schouten, 10 jaar geleden

Ik zou eens controleren hoe de bedrading inde doorvoertule tussen deur en auto er aan toe is. Vaak is een draadbreuk daar (door het vele openen en sluiten van het portier) de boosdoener.

suc6
Peter

martony, 10 jaar geleden

Ik heb deze ondertussen nagekeken en die blijken in orde te zijn. Met dank voor de tip.

isar PRO, 10 jaar geleden

schakelaartje van spiegel hebt u tocht voor de linkerkant gezet ??
met een ander bedieningpaneel proberen dan .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.