Mercedes-Benz E-Klasse: elegance en avantgarde w210

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: E-280

Heb al eerder een vraag gesteld over de rubber schalen die boven op de veren zitten van mijn elegance,eigenlijk heb ik nog een vraag,zijn de draag armen van een elegance het zelfde als van een avantgarde.of moet ik alles uit wisselen draag arm,veer en rubber schalen,want ik wil mijn elegance net zo laag hebben als een avangarde.Maar nu zie ik op masterbase.nl dat je ook dunnere rubber schalen kunt kopen,wat is het verschil eigenlijk in de rubber schalen met een elegance en een avantgarde,qua dikte. Ik weet wel dat mijn elegance 5 noppen heeft en dat is 36 mm dik ,nu is de vraag hoeveel noppen heeft de avangarde,deze week ga ik veren bestellen en rubber schalen,maar ik kan niks bestellen zonder kenteken of chasis nummer.Wie kan mij alstublieft helpen. (spoed)

flow

Geplaatst door flow , lid sinds 16 jaar geleden

2 Reacties

tommi, 14 jaar geleden

1 puntje op de rubber dan krijg je avantgarde efect

marinus, 14 jaar geleden

alan,
in het WIS staat: Die zuordnung der Feder-Gummilager zum Fahrzeugtyp kann mit hilfe des Teile-Microfilms ermittelt werden.
Ik neem aan ook in het EPC.
Ik heb in het verleden ook bij de tussenhandel proberen te bestellen maar is altijd mislukt.
Criteria's zijn trekhaak, airco en die magazijnman moest ook alle in de auto geplaatste extra's invoeren om tot een bepaald veer nummer te komen.
Ik rij een E300td 1998 mijn bestelnummer veer is MA210 321 21 04. Rubber weet ik niet maar in het EPC zal het betr. rubber ook wel worden vermeld. De kleurtjes op de veerziijn 2x wit 1x geel.

Draagarmen heb ik geen ervaring mee. Ik heb ondertussen al 3 gebroken veren gehad km 144444.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.