Mercedes-Benz M-Klasse: Elektrisch raam wel open, niet dicht

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270 CDI

Ik heb hier een ML270 CDI van 2001, type W-163.

Het elektrische raam linksvoor gaat wel open maar niet dicht. Ik heb de raammotor vervangen door een revisie-exemplaar, omdat ik dacht dat de motor kapot was, maar dit is geen oplossing. Ook deze motor werkt alleen maar in één richting.

Waar kan ik het beste gaan zoeken? De schakelaar bijvoorbeeld, maar hoe demonteer ik die middenconsole? Zou het een kabelbreuk kunnen zijn of is dit niet waarschijnlijk omdat de buitenspiegel links nog wel werkt?

Bij voorbaat dank voor het meedenken.

cjv

Geplaatst door cjv (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

je sckakelaar zelf zal ingebrand zyn.

cjv (0), 17 jaar geleden

Oke, dan ga ik proberen te testen met de schakelaar van het raam rechtsvoor, die is hopelijk hetzelfde. Kan iemand me misschien vertellen hoe ik het paneeltje loshaal waar de schakelaars achter zitten?

Gewoon een schroevendraaier ertussen lijkt me niet de juiste oplossing..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.