Mercedes-Benz M-Klasse: ml 320 inhouden

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320

ik heb hier een mb ml 320 staan en af en toe werken er 2 of 3 cilinders niet mee dan moet ik het contact afzetten en op nieuw starten dan doet die het weer even goed
heb hem al laten uitlezen computer zegt 2 4 6 cilinder overslaan heb al de bobines vernieuwd maar hij doet het nog iemand die dit al een keer heeft meegemaakt??

dennis2157

Geplaatst door dennis2157 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

MB (0) PRO, 17 jaar geleden

Stekker van lambdasondes controleren vooral aan linkse zijde.
Heb dit ook een keer gehad en toen was er een stekker nogal geoxideerd.
Succes

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

heb je het uitlees rapport met foutcode`s nog zou wel helpen Als er een ontstekingsprobleem wordt gedetecteerd wordt die cilinder uitgeschakeld om kat te beschermen na herstart is de cilinder weer ingeschakeld tot probleem weer voordoet dat verklaart het contact aan en uit verhaal. Zou ook je bougie kabels en kappen eens wisselen /controleren komt ook wel eens voor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.