Mercedes-Benz C 220 CDI: epc lampje motor start niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 611 960, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 92

de auto liep 100 procent. toen ik op de snelweg reed begon in 1x mijn epc lampje te branden. in het boekje gekeken en moest een dealer inschakelen. ik heb hierop de anwb gebeld en ze zei dat ik mijn motor stop moest zetten en er een monteur langs zou komen. zo gezegt zo gedaan. waarop de monteur zei dat de motor geen diesel kreeg. auto afgesleept en thuis gebracht door de anwb. hier verder aan het zoeken geweest en alle rubber ringetjes vervangen van de slangetjes. verder toevoerpompje vervangen en daarna uitgelezen. die gaf 4 foutmeldingen. waaronder de nokkenassensor, en een gloeibougie. deze vervangen maar nog steeds wil de motor niet starten. iemand nog enig idee hier wat het kan zijn? en de zekeringen zijn uiterraad allemaal heel. groetjes michel

truckerboy17

Geplaatst door truckerboy17 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

pollythepolster (0), 8 jaar geleden

zit er bij deze geen opvoerpomp in de tank, deze willen ook nog wel eens de geest geven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.