Mercedes-Benz E-Klasse: Foutcode c1200 abs/esp Mercedes e270

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: om612.961

Bij deze auto wou de keuze hendel niet meer uit de P . Na vervangen van de remlichtschakelaar was dit probleem opgelost . Als we de auto nu starten en zodra we de rem bedienen komen er ( dit staat op het display ) 3 storingen in .
We hebben alle zekeringen inmiddels gecontroleerd . We zijn niet in het bezit van een juiste schema van deze auto .
Ook hebben we voor de zekerheid nog een andere remlichtschakelaar geprobeerd . Geen succes .
De remlichten werken ook niet .
Graag zou ik willen weten wat ik op de remlicht schakelaar moet meten .

Mvg Harrie

bandenman

Geplaatst door bandenman (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 10 jaar geleden

Het is een dubbele schakelaar waar je op 2 pinnen spanning moet meten. Ik had onlangs een zelfde geval wat opgelost was door een zekering die aan de linkerkant van het dashboard zit er eens uit te halen en weer terug te stoppen. Heb je wel een zekeringenoverzicht?

check

Beste antwoord, geplaatst door bandenman (0) PRO, 10 jaar geleden

Storing inmiddels opgelost . Bleek een slecht draad te zijn vanaf remlichtschakelaar . Er zijn een aantal kastjes en en een wiwar van draden bij de pedalen . waar het allemaal voor heeft gedient geen idee , Draad hersteld en storing verdwenen .

Mvg Harrie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.