Mercedes-Benz ML 350 4 MATIC: Geen spanning

Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 3.5

Goedendag, vandaag heb ik de dakhemel van deze auto verwijderd om het opnieuw te bekleden. Ook was er een luchtlekkage bij het gasklephuis. nadat ik alles terug had gezet wil de auto niet meer starten. Contact gaat niet aan, sleutel draait wel. De automatische achterklep doet het niet meer alsook de centrale deurvergrendeling en alarm lichten. Ook kan ik niet uitlezen omdat het contact niet aangaat. Alle zekeringen nagelopen in kofferbak, bij accu, rechtsvoor dashboard, motorruimte zekeringskast en bij starthulp aansluiting. Een deel van de auto krijgt duidelijk geen spanning. Tips waar ik het probleem kan zoeken?

ptrustfull1

Geplaatst door ptrustfull1 (50) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 6 jaar geleden

is de accu niet gewoon leeg

ptrustfull1 (50), 5 jaar geleden

Probleem is opgelost. Bij het terug plaatsen van de accupool nadat de accu was opgeladen merkte ik dat het licht in de deur even aanging en direct weer uitviel. Dit wees op een sluiting of een canbus conflict. Bij het ontkoppelen van de bedrading naar de dakhemel kwam alles plots weer tot leven. De kabels 1 voor 1 weer terug gezet en geen problemen verder ondervonden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.