Mercedes-Benz Sprinter: geen trekkracht

Bouwjaar: 2001

hallo heb hier een sprinter 311 cdi auto heeft geen trekkracht meer en haald net 3000 toeren wat kan dit zijn heb lm meter ook schoon gemaakt ??

simon10901

Geplaatst door simon10901 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kemo6242 (0) PRO, 19 jaar geleden

HET IS OF DE REMLICHT SCHAKELAAR OF DE VACUUM POTENSIE METER ONDER DE LUCHT FILTERHUIS HET BESTE IS EFF DE RECHTER KOPLAMP DEMONTEREN EN DAN ZIE JE EEN VACUUM RESERVAAR EN DE VACUUM POTENSIE METER DIE REGELT HET TURBO DRUK CONTROLEER OF JE VACUUM LEKKAGE HEB EN OF JE 0.7 A 0.8 MET DRAAIENDE MOTOR VACUUM HEB AAN JE RESERVAAR EN DE 3 SLANGEN + DE STEKKER GOED NA ZIEN VOOR AL INWENDIGE KABEL BREUK AAN JE STEKKER SUC6 KEMO....

simon10901 (0) PRO, 19 jaar geleden

remlicht scakelaar doet het ook als je met 3000 toeren de rempedaal indrukt gaat hij na enkele sekonden in toeren zakken heb de potentie meter nagekeken en het massakabeltje doorgemeten heb er nieuwe meter opgezetook is de vacuum getest met meter en heb de nokkenaszender vervangen

weidenaar (0), 19 jaar geleden

probleem is opgelost was een zekering waarschijnlijk van de cruisecontrol

HM (0) PRO, 19 jaar geleden

wat voor foutcodes geeft dat ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.